SBB – Kompanija od poverenja koja nudi samo kvalitet

SBB

SBB je vodeća kompanija u Srbiji za digitalnu i analognu kablovsku televiziju, kao i za internet i fiksnu telefoniju. Svojim korisnicima se trude da pruže kvalitetne usluge koje nipočemu ne zaostaju za onim koje slične kompanije pružaju korisnicima u daleko razvijenijim zemljama. To je ujedno i razlog zašto je popularna kompanija tema našeg današnjeg teksta. 

O SBB kompaniji 

Počeli su sa radom sada već davne 2006. godine i od tada do danas su postepeno gradili svoje ime tako što su korisnicima nudili isključivo kvalitetne usluge. Sedište im je u našem glavnom gradu, Beogradu, i imaju više od 900 zaposlenih. 

 Inače, oni su prva kompanija koja je u Srbiji uvela digitalnu televiziju. Pored toga, lansirali su i usluge popularnog, posebno u dijaspori, Total TV. Uz pomoć njih, kvalitetni TV signal je postao dostupan kako u gradovima, tako i u srpskim selima. 

Međutim, njihov uspeh nije pokrio samo televiziju, već su zahvaljujući pružanju velike brzine protokola podataka, postali lideri u oblasti širokopojasnog interneta u Srbiji. To što su najbolji u svojoj niši ih ne zaustavlja da i dalje uči. Naime, konstanto razvijaju Wi-Fi zone za korisnike, kako u zemlji tako i u inostranstvu. 

[crp]

Od 2012. godine uplovili su u vode i digitalne fiksne telefonije, a trenutno su tzv. viće šampioni Srbije u ovoj oblasti, sa tendencijom daljeg rasta i razvoja ne bi li postali apsolutni lideri. 

SBB je deo United Grupe

Ko je United Grupa? 

United Grup je regionalni lider koju posluje čak u šest zemlaja bivše Jugoslavije. U sastavu United Grupe nalaze se vodeći telekomukacioni operateri: Telemach u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, opearor satelitske televizije TV TotalNet TV Plus, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta. 

Njihov deo je United Media, koja je poznata po svojim sportskim, filmskim, dečijim i drugim Pay TV kanalima u čitavom regioni. Neki od njih su: Sport klub, Cinemania, Ultra, Mini ultra, Lov i ribolov, N1… Inače oni su i najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima kako u Srbiji tako i u regionu. 

SBB fondacija 

Kako je rastao uspeh kompanije tako su i otvorene fondacije ne bi li se pomoglo onima kojima je to neophodno, ali i da bi se digla svest o ekologiji i značaju iste.  

SBB ima četiri projekta u svojoj fondaciji: 

  • Stipendija Profesora Njegoša B. Šolaka – koja omogućuje nadarenim učenicima da nastave da se školuju i ulažu u svoje znanje. Namenjena je kako đacima osnovnih i srednjih školi, tako i studentima; 
  • Ne prljaj. Nemaš izgovor – dizanje svesti u srpskom društvu o značaju ekologije. Do sada je uz pomoć fondacije očišćeno 82 grada, podeljeno više od 40.000 eko kesa i data je donacija za 21 dečije igralište; 
  • Jezgro –  fondacija namenjena porodicama koje se bore sa surovom svakodnevnicom. Da sada je SBB pomogao preko 80 porodica. Kako sami vole često da kažu, da im je ovo najvažnija misija. 
  • Jednokratne donacije – pored donacija koje dele redovno, kao što su gore navedene, imaju i jednokratne. Tako je SBB pomogao Tiršovoj, svratištu… 

SBB za privatna i poslovna lica 

SBB nudi posebne ponude za privatna i pravna lica. Tako da su paketi oblikovani prema ličnim ili poslovnim potrebama. Čak su i na svojoj veb stranici omogućili posebne opcije u meniju jednim i drugima da bi svako došao lakše do onoga što želi. 

Pakete možete pogledati online, preko pomenute veb adrese ili u nekoj poslovnici u vašoj blizini. Ako ne znate tačno gde se nalazi poslovnica SBB u vašoj okolini, dovoljno je da odete na njihov sajt pritisnete opciju Prodajna mesta i stavite svoju lokaciju. Odmah će vam biti prikazan najbliža poslovnica SBB kompanije. 

Takođe, imaćete svoj profil gde ćete moći da pratite svoj paket, kao i da blagovremeno saznate o novim ponudama i popustima koje kompanija nudi. 

Mislimo da je gore navedeno dovoljan razlog da izaberete SBB za TV, internet ili fiksne telefonije usluge. Izaberite najbolje. 

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]