MikroWorkers: Dodatni dinar sa osnovnim znanjem engleskog jezika

microworkers

Kako mnogi od vas zbog pandemije izazvane zbog COVID19 virusa sede kući i dosađuju se ili vas pak „muče“ vaši mili tinejdžeri, koji ne znaju šta će sa sobom u vremenu izolacije, mi vam nudimo rešenje – počnite da radite mikro online poslove ili zaposlite svoje tinejdžere. Nije da ćete uz pomoć ovog tipa posla zaraditi nekoliko stotina evra, ali će vam prekratiti dosadu i plus vam malo dopuniti novčanik. 

Za obavljanje mikro poslova ili zadataka vam je potrebno elementarno znanje engleskog, pa praktično skoro svako može da ih radi. Sve što vam je potrebno je računar i dobra internet konekcija.  

Jedna od najpoznatijih internet platformi ovog tipa je MikroWorkers.  

Šta su mirko poslovi? 

Mirko online poslovi su kada za nekog popunjavate anketu, otvarate imejl adresu, ostavite komentar, podelite neku objavu itd. Sada ste sigurno u neverici da vam neko plaća za takve poslove. Verujte nam da vas plaća, do duše ne da od tih poslova možete da živite, ali vam omogućuje skupljanje džeparaca.  

Koliko su plaćeni ovakvi poslovi na platformi MicroWrokers? 

[crp]

Zavisi od težine zadatka, ali i budžeta poslodavca. U 95% slučajeva, suma po obavljanju posla biće u centima tj. Ispod jednog evra. Za popunjavanje neke ankete, uglavnom je početna cena oko 20 centi, pa naviše. Za otvaranja imejl adrese dobijate oko 10 do 20 centi, a za npr. komentar i deljenje objave na društvenim mrežama dobijate od 5 do 10 centi (retko kad više). 

Koliko možete da zaradite mesečno? 

To zavisi od vas i vašeg truda. Da li ćete na kraju meseca zaraditi 10, 50  ili 100 dolara, isključivo zavisi od vas samih. Što više rada, veća zarada. 

Kako funkcionišu platforme MicroWorkers? 

Ova platforma je zanimljiva kako radnicima, tako i poslovanjima. Registracija je veoma jednostavna i brza, tako da nikom neće oduzeti mnogo vremena.  

Postoji lista poslova koji su u ponudi. Izaberete neki i odradite ga. Uglavnom ćete morati da priložite dokaz o obavljenom poslu. Dokaz se svodi na to da napraviti skrinšut (slikate ekran) poslednjih akcija izvršenog posla, date korisničko ime koje ste napravili ili nešto tome slično – znači ništa komplikovano. 

Nedostatak platforme 

Ona sa čim se možete suočiti kod nekih poslova, to je da nisu namenjeni državi u kojoj živite. Naime, poslodavci pri postavljanju posla mogu upotrebiti geo-ciljanje, tako da mogu da odaberu da izvršilaca posla budi iz određene zemlje ili regiona. Takođe, kompanije nekad mogu da biraju radnike koje žele da im obave posao, ali to je baš u retkim slučajevima. 

Da li je isplata sigurna? 

Jeste sigurna. Inače, isplata se vrši kad zaradite 9 ili više dolara putem PayPal-a, Skrill-a ili Payoneer-a, svake srede i nedelje. 

Još nešto 

Ova platforma ima svoje vreline i mane. Naime, pruža vam mogućnost da nešto zaradite, ali samo od te platforme nećete moći da živite. Više je za neki dodatni posao. Za sve one koji žele dodatnu zaradu, MicroWorkers će to i pružiti. Ako ste jedan od njih, onda nemojte propustiti ovu avanturu. 

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]