Proces verifikacije pri promeni načina plaćanja

Na Ad Nativia, kontinuirano radimo na unapređenju sigurnosti i efikasnosti naše platforme. Razumemo važnost zaštite vaših finansijskih podataka i transakcija. Stoga, uvodimo obavezan proces verifikacije za sve korisnike koji odluče da promene svoj preferirani način plaćanja. Ovaj postupak je usmeren na dodatno osiguravanje vaših transakcija i načina isplate.

Kako funkcioniše proces verifikacije pri promeni načina plaćanja?

  1. Kada inicirate promenu načina plaćanja na vašem profilu, automatski ćete biti uključeni u proces verifikacije.
  2. Potrebno je da potvrdite promenu putem zvanične email adrese koja je direktno povezana sa sajtom na kojem ste ostvarili zaradu (na primer: kontakt@ime_vašeg_sajta.com).
  3. Na navedenu email adresu poslaćemo vam poruku kojom ćemo zatražiti potvrdu da ste lično inicirali promenu načina plaćanja i da ste saglasni sa novim izabranim metodom.
  4. Nakon što primimo vašu potvrdu, promena načina plaćanja će biti aktivirana na vašem nalogu.

Zašto je ovaj proces verifikacije važan?

  • Ovaj korak nam pomaže da se uverimo da promene u načinu plaćanja nisu rezultat aktivnosti neovlašćenih lica.
  • Osiguravamo da svaka promena načina plaćanja odražava vaše stvarne preferencije i smanjujemo rizik od zloupotrebe.
  • Ovim procesom doprinosimo transparentnosti i očuvanju vašeg poverenja u našu platformu, čineći svaku transakciju jasnom i sigurnom.

Zahvaljujemo se na vašem doprinosu i razumevanju, što nam pomaže da ojačamo sigurnost i pouzdanost naše platforme. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa procesom promene načina plaćanja ili bilo kojim drugim aspektom korišćenja Ad Nativia, naš tim za korisničku podršku je uvek dostupan da vam pruži potrebnu pomoć. Vaše zadovoljstvo i sigurnost su naša najveća briga.