Процес на верификација при промена на начинот на плаќање

На Ad Nativia, непрекинато работиме на унапредување на безбедноста и ефикасноста на нашата платформа. Разбираме значењето на заштитата на вашите финансиски податоци и трансакции. Затоа, воведуваме задолжителен процес на верификација за сите корисници кои одлучат да го променат својот префериран начин на плаќање. Овој постапок е насочен кон дополнително обезбедување на вашите трансакции и начини на исплата.

Како функционира процесот на верификација при промена на начинот на плаќање?

  • Кога ќе го инициирате промената на начинот на плаќање на вашиот профил, автоматски ќе бидете вклучени во процесот на верификација.
  • Потребно е да потврдите промената преку вашата официјална е-пошта која директно е поврзана со сајтот на кој сте оствариле заработка (на пример: контакт@името_на_вашата_страница.com).
  • На наведената е-пошта ќе ви испратиме порака со која ќе ве замолиме за потврда дека сте лично иницирале промената на начинот на плаќање и дека се согласувате со новиот избран метод.
  • По примање на вашата потврда, промената на начинот на плаќање ќе биде активирана на вашиот профил.

Зошто е овој процес на верификација важен?

  • Овој чекор ни помага да се увериме дека промените во начинот на плаќање не се резултат на активности наовластени лица.
  • Осигуруваме дека секоја промена во начинот на плаќање одразува вашите вистински преференции и намалува ризик од злоупотреба.
  • Со овој процес придонесуваме кон транспарентноста и одржување на вашето доверба во нашата платформа, правејќи секоја трансакција јасна и безбедна.

Ви благодариме за вашиот допринос и разбирањето, што ни помага да засилиме безбедноста и надежноста на нашата платформа. Во случај на било какви прашања или потреба за помош поврзана со процесот на промена на начинот на плаќање или било кој друг аспект на користење на Ad Nativia, нашиот тим за корисничка поддршка секогаш е достапен да ви обезбеди потребната помош. Вашето задоволство и безбедност се нашите најголеми грижи.