Koju metodu isplate da odaberem?

Ako prvi put povlačite novac sa svog naloga izdavača, verovatno vas interesuje koji je najbrži i najpovoljniji način za isplatu. U nastavku teksta ćemo navesti sve metode i pojedinosti, tako da sami možete zaključit šta vam je najpovoljnije.

PayPal

S obzirom da PayPal naplaćuje proviziju primaocima, biće vam skinuti troškovi transakcije kada povučete novac sa Ad Nativia na svoj nalog. Troškovi se razlikuju od države do države, zavisi i koju vrstu PayPal naloga koristite, itd, ali obično iznosi oko 4%. Ad Nativia ne uzima nikakvu naknadu za povlačenje novca.

Da bi ste povukli novac na svoj PayPal nalog, potrebno je da zaradite minimum 50 evra.

Skrill

Za razliku od PayPala, platfomra Skrill naplaćuje troškove transakcije pošiljaocu i oni iznose 3% od ukupne sume koja se šalje. Ad Nativia će ovih 3% oduzeti od ukupne sume koju povlačite na Skrill, kako bi nadoknadila pomenute troškove.

Znači, ako povlačite 100 evra, na vaš Skrill nalog će biti poslato 97 evra. Mimo ovoga, nema dodatnih troškova.

Da bi ste povukli novac na svoj Skrill nalog, potrebno je da zaradite minimum 50 evra.

Payoneer

Ovde nema nikakvih troškova i preko Payoneera ćete primiti pun iznos koji povlačite.

Da bi ste povukli novac na svoj Payoneer nalog, potrebno je da zaradite minimum 50 evra.

Bankovni račun

Izdavačima koji povlače novac direktno na svoj račun u banci se naplaćuje provizija 3% za iznose do 330 evra. Ukoliko je iznos veći, provizija je fiksna i iznosi 10 evra. Ove troškove uzima banka, Ad Nativia ne naplaćuje nikakve provizije za povlačenje zarade na bankovni račun.

Da bi ste povukli novac na svoj račun u banci potrebno je da zaradite minimum 120 evra.

Kako preuzeti novac sa Ad Nativia profila?

Novac povlačite, tako što ćete ući na svoj Ad Nativia profil i na meniju sa leve strane odaberite ISPLATA/PODNESI ZAHTEV.

Odaberite metod za povlačenje novca.

Za povlačenje novca na Skril, PayPal i Payoneer potrebno je samo da unesete mejl adresu sa kojom ste otvorili nalog na ovim platformama, dok je za povlačenje novca na račun potrebno uneti još nekoliko podataka poput: naziva banke, broj računa, adresa i slično.