Kako zaraditi novac preko referal programa?

Kao izdavač ( ali i oglašivač ) Ad Nativia platforme imate pravo da zaradite i od našeg referal programa. Na taj način zaradićete bonus od svakog ko se prijavi na našu platformu, preko vaše preporuke! Procedura je sledeća:

Idite na svoj Ad Nativia profil. Na meniju sa leve strane odaberite opciju REFERRAL PROGRAM / LINKOVI I BANERI.

Preuzmite željeni referal kod, u zavisnosti od toga na koji način ćete da promovišete platformu: preko linka, banera željene veličine, URL-a i slično.

Pozovite prijatelje da se prijave na Ad Nativia platformu, tako što ćete im poslati vaš referal link za prijavu. Ili ga promovišite na društvenim mrežama, forumima, YouTube kanalima i slično. Referal baner možete okačtiti i na svoj sajt i na taj način privući pažnju potencijalnihi izdavača i oglašivača.

  • za svakog novog oglašivača, koji se registruje preko vašeg referal linka, URL-a ili banera, dobijate 30 evra. Dobićete uplatu nakon što oglašivač uloži svojih prvih 100 evra za oglašavanje.
  • od svakog izdavača koji se registruje preko vašeg referal linka, URL-a ili banera, dobijate 15 evra. Dobićete uplatu nakon što izdavač zaradi svojih prvih 100 evra.