Kako otvoriti nalog oglašivača na Ad Nativia?

Da bi ste postali oglašivač na Ad Nativia, najpre morate otvoriti nalog. Bez brige, cela procedura traje manje od 1 min i prostija je od otvaranja naloga na Fejsbuku ili Instagramu.

Na kraju ovog vodiča nalazi se link za registraciju. Kada završite sa otvaranjem naloga, možete kreirati odmah svoju prvu kampanju. Link ka vodiču za kreiranje kampanje se takođe nalazi na kraju ovog teksta.

Prilikom registracije na Ad Nativia otvoriće vam se jednostavan obrazac koji treba da popunite. U levom delu unosite informacije za nalog, a u desni deo prozora idu vaše lične informacije.

U donjem delu obrasca unosite URL do vašeg sajta i po želji možete uneti logo. Polja koja su obeležena sa zvezdicom (*) se obavezno moraju popuniti.

Na kraju kliknite na REGISTRUJTE SE. Poslaćemo vam link za potvrdu registracije na mejl koji ste uneli u obrazac sa ličnim informacijama.

Kliknite na aktivacioni link u mejlu i ulogujte se na svoj profil. Time je zvanično i završena vaša registracija na Ad Nativia platformi.

Sada, kada ste zvanično postali oglašivač na Ad Nativia, možete napraviti svoju prvu kampanju. Za detaljan vodič oko kreiranja, kliknite na link Kako kreirati novu kampanju?