Kako da uplatim novac za oglašavanje?

Napravili ste profil na Ad Nativia i želite da krenete sa oglašavanjem? Pre nego što kreirate svoju prvu kampanju, treba da uplatite novac za oglašavanje. Minimalni iznos za uplatu je 30 evra.

Budžet uplaćujete tako što se ulogujete na svoj profil i na meniju sa leve strane kliknete na polje UPLATA/ Uplati kredit!

Kada vam se otvori naredni prozor odaberite način uplate: preko računa u vašoj banci ili preko platformi PayPal i Stripe!

Koji način plaćanja je najbolji?

U suštini svaki način plaćanja je u redu, odaberite ono što vama najviše odgovara. Naša preporuka su PayPal i Stripe kao najpraktičnije opcije, pogotvo jer će vam budžet za oglašavanje biti odmah dostupan.

Uplate mogu ići i preko registrovanih firmi i preko fizičkih lica.

Ako se još uvek niste odlučili za način plaćanja, pročitajte ove bitne detalje vezane za dopunu budžeta, koje bi valjalo da znate:

Uplata preko banke

Ako želite da dopunite novac preko računa pošaljite nam mejl na [email protected] kako bismo vam dostavili fakturu.

Na fakturi vam se, standardno, nalaze podaci za uplatu. Kredit će biti na vašem profilu za par sati ili par dana, sve zavisi od ažurnosti banaka. Uplate iz Srbije obično legnu do 24h, dok se za uplate iz inostranstva čeka i po dva, tri dana.

PayPal

Kod PayPal-a je dovoljno samo ukucati iznos i kliknuti na UPLATI PREKO PAYPALA. Nakon toga otvoriće vam se vaš PayPal nalog gde ćete potvrditi uplatu.

Uplata se odmah registruje na vašem profilu i već tada možete kreirati svoju prvu kampanju.

Stripe

Za one koji ne znaju, Stripe je globalni servis za plaćanje karticama. Za razliku od PayPal-a ovde ne morate imati svoj nalog. Može se koristiti i bilo koja kartica kreditna ili debitna.

Od podataka potrebno je uneti:

  • Iznos
  • Broj kartice
  • Rok trajanja kartice
  • CVC broj koji se nalazi na poleđini vaše kartice i ima tri ili četiri broja

I u ovom slučaju novac je odmah dostupan na vašem profilu i ne morate čekati nekoliko sati ili nekoliko dana, kao kada plaćate preko banke.

Nakon što novac legne na vaš profil…

Čim se uplaćena suma nađe na vašem profilu, možete završiti sa kreiranjem svoje prve kampanje. Zatim će je naši operateri pregledati, odobriti i kampanja kreće sa prikazivanjem.

Postoji još puno načina kako možete da optimizujete kampanju tako da dobijete više klikova, više konverzija i da doprete do većeg broja korisnika. O tome možete čitati u tekstovima: