Zašto je nativno oglašavanje dobro za oglašivače?

Nativno oglašavanje je relativno novi pojam u marketingu, ali je brzinom munje zaludeo razvijeni zapad, a polako se za svoje mesto na vrhu bori i kod nas. Gotovo da nema stručnjaka u marketingu koji vam neće reći samo reči hvale za nativne reklame. Zbog toga samo rešili da vam odgovorimo na sva pitanja koja interesuju svakog ko bi da napravi ovakvu reklamu.

Šta je najveća prednost nativne reklame?

To što se ne primećuje da je plaćena i što zbog izgleda budi emociju kod publike koja je rado otvara.

Zašto se kaže da je prirodna?

[crp]

Zato što u prevodu nativni oglas znači prirodan, a to ime je dobio jer se uklapa u dizajn i temu stranice na kojoj se nalazi.

Kako izgleda nativni oglas?

Nativni oglas se sastoji od zanimljive ilustracije i naslova koji budi emocije kod publike. To je tzv. njegov spoljašnji deo i savršen je jer ne podseća na reklamu. Kada se otvori tu je onda i zanimljiv tekst o oglašavaču u kojem publika saznaje o njegovim uslugama.

Za koga je nativni reklama najbolja?

Nativna reklama je najbolja za manji ili lokalni biznis, mada nije loša da je koriste i velika „imena“. Naime, poznata kompanija Dell je imala odlično iskustvo sa promovisanjem svog imena i proizvoda putem nativnog oglašavanja.

Zašto je nativna reklama bolja od Guglove?

Zato što se uz pomoć svog prirodnog izgleda uklapa u prostor gde se nalazi, pa nije kao Guglova iritanta, koje često dezenom uopšte ne prate internet stranice gde su postavljene. Ipak, najveća predost nativnog oglašavanja naspram Guglovog je to što su prirodne reklame uvek vidljive, dok Guglove nisu ako je uključen AdSens.

Zašto je nativna reklama bolja od iznajmljenog banera?

Zato što su baneri pouzdana reklama samo za one koji imaju već uspešno poslovanje, u drugim slučajevima često ostanu neprimećeni (mislimo na taj način neprimećeni da niko ne klikne na njih).

Zašto je nativno reklame bolje od kontent marketinga?

Kontent marketing je odlična stvar, ali za poznatije brendove kada naprave nove proizvode. Zašto nije dobar za manji biznis? Jednostavno, ko će otvoriti tekst da čita o novom modelu kreme za celulit od manjeg proizvođača, kada će pre da kupi novi Nivein proizvod, imena koje im godinama uliva poverenje.

Nativna reklama i manji/lokalni biznis?

Ovim spojem vam je zagrantovan uspeh! Vaši reklama će se naći ispred ciljne publike koja neće odoleti da sazna više o vama nakon što postavite zanimljivu ilustraciju i naslov. Jednostavno, nalazite se na stranici koji oni prate, pa prema tome i vaš produkt je njihova tema interesovanja.

Sada kada znate sve pojedinosti, nemojte gubiti vreme, jer u biznisu je vreme sve.  Da nešto uradite pre svoje konkurencije, napravite nativnu reklamu. Da bi ste pokrenuli kampanju na našoj platformi potrebna su samo tri koraka:

  1. Registrujete se na našem sajtu www.nativemedia.rs 
  2. Postavite vaš oglas koji ste napravili po našim upustvima
  3. Sačekajte da se reklama odobri 

Minimalan ulog je 10 evra, a ono što možete postići nativnim oglasom sigurno vredi mnogo više. Zato nemojte čekati, ugrabite svoju priliku za napredovanje još danas.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]