Za nove biznis ideje ovo je najbolja internet reklama

Imate sasvim novu ideju za biznis, inovacija na tržištu, i treba da upoznate publiku sa svojim uslugama. Naravno, najlakši put u današnje vreme da za vas čuju svi je internet reklama. Međutim, kada je reč o sasvim novom proizvodu ili usluzi onda ne možete staviti bilo koju reklamu.

Da bi vam lakše objasnili zašto je za novi tip usluge/proizvoda najbolja nativna reklama, moraćemo vam navesti primer takvog biznisa i kakav bi uspeh doživeo u kratkom roku samo da su tada postojale nativne reklame kod nas. Svi ste verovatno čuli za „Potrčka“, koji danas posluje u skoro svakom gradu naše države. Međutim, kada su se tek pojavili, mnogi od građana nisu znali o čemu je reč. Ruku na srce, tada ni internet reklame nisu imale toliki značaj za tržište koliko imaju danas. Sad zamislite da se ovaj vid biznisa otvara tek danas i da treba da ga reklamirate na internetu, jer većina potencijalnih klijenata baš tu naiđe na robu i usluge koje želi do koristi.

Zašto Gugl reklama ili baner nisu dobra stvar za novi tip usluge/biznisa?

Prosto, na Gugl reklamu publika nailazi na osnovu ključnih reči koje traži preko pretraživača. Niko od nas ne može da zna za novu uslugu/proizvod jer je nova, pa prema tome ne možete ni da je tražite. Vratimo vreme u nazad ili zamislimo da je Potrčko tek sad otvoren, niko od publike neće tražiti takvu uslugu među internet oglasima jer  ni ne znaju da postoji. Što se tiče banera, uvek ga možete kupiti na nekom od sajtova, ali i dalje publici neće biti zanimljiv jer oni ni ne znaju šta je, a na svakom baneru sadržaj je pola logoa i polovina informacija o tome koji je biznis u pitanju i gde se nalazi – u najkraćim crtama. Za novu ideju biznisa uglavnom ništa ne znači.

Zašto su kontent marketing i nativni oglas prava stvar?

Kombinacija ove dve internet reklame je za nove ideje prava stvar. Prvo i osnovno je da svoje usluge objasnite kroz dobar sadržaj na nekom od posećenijih portala u svom gradu ili čitavoj zemlji u koji publika ima poverenje. Nemojte žaliti ni dinara i ako će ta reklama biti u punom jeku jedan ili najviše dva dana. Niste bacili pare, već samo treba još malo da uložite i da profitirate.

[crp]

Naime, sledeći korak je da taj tekst koji ste platili na poznatom portalu ponovo „oživite“. To ćete uraditi tako što ćete napraviti nativni oglas koji se sastoji od zanimljive ilustracije, naslova koji budi emocije i teksta koji ste vi već platili na nekom portalu. Nativna reklama se uvek nalazi na sajtovima koji prate temu vaših usluga/proizvoda. Usput, njena „vrlina“ je i ta da se fantastično uklapa u web stranicu gde je, pa publika često misli da nije u pitanju plaćeni oglas.

Sada opet zamislite da je Potrčko tek sad osnovan. Njihov naslov nativne reklame je mogao biti „Više ne morate da trčite po radnjama, već će to neko drugi za vas da uradi“ i ona se može nalaziti na sajtu sa receptima, uradi sam… Kad neko klikne na nju, odvešće ga na tekst poznatog portala koji ste prethodno platili što će kod publike izazvati poverenje jer ipak o vama piše neko koga oni svakodnevno čitaju.

Ono najbolje je da je minimalni iznos za pokretanje nativne kampanje samo 10 evra, pa ako ste i dalje sumnjivi prema ovakvom vidu reklamiranja nećete žaliti ako se „kockate“. Ono što vam tvrdimo je da ste u ovom kockanju uvek dobitnik. Nemojte više čekati, već svoju novu ideju podelite na internetu kroz nativni oglas koji se pravi u tri jednostavna koraka:

  1. Registrujte se na našoj platformi www.nativemedia.rs
  2. Postavite svoj oglas koji ste napravili po našim upustvima
  3. Sačekajte da se reklama odobri
Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]