Verifikacija korisnika pre prve isplate

Kao deo našeg neprekidnog nastojanja da osiguramo maksimalnu sigurnost i transparentnost na našoj platformi, uveli smo obavezan proces verifikacije za sve korisnike pre prve isplate. Cilj ovog procesa je da verifikujemo identitet korisnika i osiguramo da su sredstva isplaćena pravim osobama.

Kako funkcioniše proces verifikacije?

  1. Nakon što podnesete zahtev za prvu isplatu, započećete proces verifikacije.
  2. Potrebno je da potvrdite promenu putem vaše zvanične email adrese koja je direktno povezana sa sajtom na kojem ste ostvarili zaradu (na primer: kontakt@ime_vašeg_sajta.com)
  3. Na navedenu email adresu poslaćemo poruku u kojoj ćemo vas zamoliti da potvrdite da ste lično podneli zahtev za isplatu i da se slažete sa načinom isplate koji je unet na vašem nalogu.
  4. Nakon što primimo vašu potvrdu, vaš zahtev za isplatu će biti finalizovan i procesuiran.

Zašto je ovaj proces verifikacije važan?

  • Ovaj proces nam pomaže da osiguramo da zahtev za isplatu nije podnet od strane trećeg lica bez vašeg znanja.
  • Verifikacijom putem zvanične email adrese vašeg sajta, potvrđujemo da se sredstva isplaćuju na način koji ste odabrali, štiteći vas od mogućih zloupotreba.
  • Ovaj korak pomaže u očuvanju pouzdanosti i integriteta vašeg poslovanja, kao i celokupnog sistema naše platforme.

Zahvaljujemo se na vašem neprocenjivom doprinosu i razumevanju, koji su ključni za stvaranje bezbednijeg i stabilnijeg okruženja unutar naše zajednice. Vaša sigurnost i poverenje su naši najvažniji prioriteti. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili vam je potrebna asistencija u vezi sa novim procesom verifikacije ili bilo kojim drugim aspektom naše platforme, budite uvereni da je naš tim za korisničku podršku uvek spreman da vam pomogne. Ne oklevajte da nas kontaktirate – tu smo da osiguramo vaš nesmetani i siguran rad na Ad Nativia.