Adcombo – Kako da zaradite 240 evra za 15 dana

Danas je dostupno mnogo CPA mreža uz pomoć kojih se može pasivno zarađivati sa bilo kog mesta. Jedna od takvih mreža su Adcombo i Leadbit. Jedino što vam je potrebno je dobra internet veza.

Internet je pravi okean kada neko želi da zaradi pristojnu sumu. Da bi počeli lepo da zarađujete u tom okeanu nije niti toliko lako, niti je toliko teško. To je jednostavan proces, naučite osnove svog glavnog internet predmeta (ono čime želite da se bavite), potom se u tu temu udubite malo dublje, dodajte tome malo strasti i bum se dešava.  DA, uspeli ste.

Upravo je takva priča Stefana Filipovića koji je uspeo da internet pretvori u dodatni izvor zarade. Promovisao se preko naše platforme Native Media i dobili smo dozvolu da njegovo iskustvo podelimo sa vama.

Stefan je prvo uložio određenu svotu da nauči CPA. Pročitao je mnogo blogova, forume i takođe neke knjige. Međutim, čitanje tekstova na internetu i naučeno štivo vam neće pomoći da ostvarite svoj prvi prihod na mreži. Morate izvršiti ono što ste naučili iliti reči pretvoriti u delo.

[crp]

Pre nego što je počeo proverio je nekoliko affiliat marketara koji zarađuju dobar novac od Adcombo mreže. Treba da znate da Adcombo mreža uglavnom radi sa proizvodima u vezi sa zdravljem i lepotom. Postoje i drugi proizvodi, ali lepota i zdravlje zaista dobro idu Stefanu.

Kako da započnete

Preskočićemo deo za registraciju i prijavu, jer to je svima skoro jasno. Ako prvi put idete na CPA mrežu, budite korektni prema affiliate menadžeru nakon što se s njima povežete preko Skype-a. Recite mu da ste istraživali nove platforme za zaradu i pronašli ste Adcombo. Jednostavno, dobićete odobrenje za početak rada na pomenutoj platformi, a za dobijanje odobrenja potrebna je iskrena komunikacija.

Kako odabrati najbolju ponudu u Adcombu

Odabir najboljih ponuda je najvažnija tema tokom rada affilate marketinga. Stefan je veći deo svog vikenda analizirao ponude / proizvode za koje je želeo da pokrene kampanju.

Dobićete sve, od isplate do kategorija. Imamo primer sa GoSlim-om. Nikad ne treba previše da razmišljate o EPC (Zarada po kliku). Zašto? Jer, npr. Stefan je probao sam neke ponude sa još uvek manjim EPC, što mu dobro ide. Dakle, zavisi od toga kako planirate da promovišete ponude.

Kako odabrati proizvod uz pomoć Google trenda?

Stefan i dalje koristim Google Trends da bi stekao predstavu o trajnosti ponuda. Na ovaj način može dobiti jasnu sliku o ponudama koje želite da promovišete.

Vreme je za malo ulaganja

Na ovom svetu skoro ništa nije besplatno. Svi dajemo maksimum da bismo postigli nešto u svom životu. Dozvolite mi da vam pojasnim: Ako razmišljate o karijeri u affilate marketingu, uvek budite na raspolaganju za ulaganje.

Ne morate uložiti 500 dolara da biste započeli affilate marketing. Samo ulažete u domena i hosting, što je oko 30 evra. Mnogo veb lokacija nudi besplatne usluge hostinga, možete nastaviti sa tom opcijom da biste naučili koncept pre ulaganja.

Potom vam trebaju osnove WordPressa. Potrebno je da znate kako se pravi landing stranica. Možete da preuzmete odgovarajuće slike i koristite javan sadržaj sa Google-a.  

Primer landing stranice

Pogledajte ovaj primer: GoSlim

Primer affilaiate koda: https://uh22967499uh.axdsz.pro/?rid=-7EBNQCgQAAHCLbwQABgEBEREKEQkKEQ1CEQ0SAAF_YWRjb21ibwEx

Obavezno testirajte više proizvoda, to je jedini način da postignete najbolje rezultate. Pitajte vašeg affiliate menadžera za savet, pomoći će vam. Na Adcombo postoje već spremne landing strane, tako da u početku ne morate ništa dodatno praviti. Dovoljno je da kreirate vaš jedinstveni url i sa promocijom možete početi.

Gde promovisati ponude

Native media i nativni oglasi su najbolji način za promociju affiliate ponuda. Ako ste početnik, započnite promociju sa 3-5 eura dnevno, a zatim postepeno povećavajte. Krenite s maksimalno tri proizvoda. Ne žurite s visokim ulaganjem, prvo testirajte i pokušajte da što bolje razumete materiju. Pratite klikove i konverzije. Ako postoji stotine klikova za neki proizvod i nema konverzija, ovo je alarm da treba nešto da menjate. Najčešće je problem landing stranica, prelanding i neusklađen oglas. Testiranje je najvažnije u celoj priči.

Landing i prelanding strane treba da izgledaju uverljivo. Možete koristiti već gotove od affiliate mreže, ali moj savet je da napravite vaše sopstvene. Ukoliko se mnogo promoviše jedna landing strana, može doći do zasićenja publike. Zato koristite sveže originalne landing stranice ako je moguće.

„Vidite, postoji mnogo načina za promociju affiliate ponuda, ali, iskreno, nisu sve tako dobre za affiliate marketing. Native Media platforma je jednostavna za korišenje, čak i za početnike“, kaže Stefan.

Kliknite OVDE da se registrujete na Native Media platformu. Ukoliko imate još neko pitanje ili nešto niste dobro razumeli, u donjem desnom uglu nalazi se čet podrška.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]