Од кои земји можат да се регистрираат издавачите?

Ако сакате да бидете еден од издавачите на платформата Ад Нативиа ина тој начин да заработите пари, не е важно од која земја сте.

Бидејќи Ад Нативиа е најголемата платформа за природно рекламирање на Балканот, повеќето огласувачи се од овие простори, иако имаме соработници од други делови на Европа, како и од Северна Америка и Австралија.

Сè што ви треба е желба да заработите пари од вашата страница или блог, како и малку труд. На нашиот блог можете да пронајдете многу корисни совети коишто ќе ви помогнат да го зголемите бројот на посетители на вашата страница и со тоа да заработите повеќе пари. Ние се грижиме за вашето подобрување и усовршувањето на вашиот сајт.

Ад Нативиа во моментов спроведува кампањи во над 100 земји во светот, на различни јазици. Повеќе од 400 милиони реклами се прикажуваат месечно преку нашата рекламна мрежа, на која се кликнува околу милион пати.

Бидете и вие дел од оваа голема статистика!