Кој е минималниот износ за исплата?

Сè зависи од тоа на кој начин ќе ги повлечете пари од вашиот профил. Минималните износи за исплата се:

  • PayPal 50 евра
  • Skrill 50 евра
  • Payoneer 50 евра
  • Банкарска сметка 120 евра.

Ако сакате да ја преземете вашата досегашна заработка, одете на вашиот профил на Ад Нативиа и изберете ИСПЛАТА / ПОДНЕСИ БАРАЊЕ од менито од левата страна.

Изберете метод со кој сакате да ги повлечете парите и пополнете ги деталите. Ние ги исплаќаме на издавачите еднаш неделно, секој вторник.