Дали може да отворам сметка и како огласувач и како издавач истовремено?

Да секако! Понекогаш издавачите сакаат самите да ги промовираат своите текстови и со тоа да ја зголемат видливоста на одредени статии.

Ако сте отвориле налог како издавач и се наоѓате во ситуација да ви треба и сметка на огласувач, лесно можете да поднесете барање за отварање на налог.

Најавете се на вашиот профил и изберете ја опцијата МОЈ НАЛОГ.

Ќе ви се отвори прозорец со опции за управување со налогот. Во опцијата СТАТУС НА ОГЛАСУВАЧ, кликнете на зеленото поле Барање.

Во следниот чекор, само кликнете ПОТВРДЕТЕ.

Може да аплицирате за налог за огласувач во било кое време, без разлика дали скоросте отвориле профил на издавач или сте корисник на Ад Нативиа веќе некое време.