Help Scout – još jedan gigant sa besprekornim levkom prodaje

(13 najboljih primera levka prodaje u 2023.)

Help Scout je internet kompanija koji vam treba, ako želite da imate besprekorni korisnički centar. Ova kompanija iz Bostona nudi firmama podršku za kupce putem mejla, online alatima za prikupljanje podataka, daje razne alate koji su neophodni svakoj korisničkoj službi i slično.

help scout softver za korisnicku sluzbu

Sajt Help Scouta je jasan i pregledan. Ništa nema da vas ometa dok istražujete njihove usluge. Postoji veoma jasan poziv na akciju (CTA) i imate dokaze crno na belo zašto su njihove usluge dobre.

Verovali li ne, čak 84,6% veb dizajnera veruje da je najveća greška malih i srednjih kompanija ta što im je veb sajt prenatrpan i nije pregledan. Jednostavno rečeno, dok čitate za koga je Help Scouter i šta sve nudi, nema ometača koji će vas prekinuti u čitanju, nego se jasno prelazi sa sekcije na sekciju sajta.

Koraci u levku prodaje Help Scouta

[crp]

Jasnoća jeste ono što mnogi potrošači vole, ali to nije jedini dobar korak u levku prodaje pomenute internet kompanije. Pa da pređemo i ostale korake Help Scouta.

Početna stranica

Kao što smo rekli, jasna je. Kontrast plave i bele je ono što svakom oku prija, tako da ne deluje agresivno na potrošača. Jasni pozivi na akciju napravljeni baš tamo gde treba (po školskom primeru) i „dokazi“ da uz pomoć njih vaša korisnička službe će raditi besprekorno, je razlog zašto ovu internet kompaniju mnogi vole i pružaju joj poverenje.

Stranica sa cenama

Stranica sa cenama ponuda Help Scouta je takođe jasna baš kao i ostatak njihovog sajta.

Postoje tri paketa. Company, standard and plus. Tu je i jasan poziv za akciju da se prijavite za besplatnu probnu verziju. Naznačeno je da ako se prijavite za godišnje plaćanje, možete uštedeti čak 20% od cene za plaćanje na mesečnom nivou.

Help Scout

Zašto prodajni levak Help Scouta radi?

Dizajn koji smiruje i jasno prikazane ponude su ono što Help Scout čini da ga potrošači vole.

Plus, njihov blog je odličan. Imaju ogromnu bazu visoko kvalitetnog sadržaja u kojoj vam objašnjavaju sve što treba da znate. Takođe, jasno je objašnjeno i ko su oni i čime se bave. Kao što smo prethodno već pomenuli, pozivi za akciju su istaknuti na pravim mestima.

Za kraj…

Ova internet kompanija vam može biti inspiracija da i vi svoje poslovanje prikažete jasno i bez ometača na vašoj veb adresi ili da kopirate njihov metodologiju rada i nišu, pa isto ponudite za balkansko tržište. Bilo šta od navedenog da odlučite da „uzmete“ (da ne kažemo „ukradete“) od Help Scouta, nećete pogrešiti.

Vrati se na glavni članak TOP 13 najboljih primera o levku prodaje u 2023. godini!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]